facebook

Собаку викинули з вікна багатоповерхівки: тварина загинула

З’ясувалося, що у квартирі, з вікна якої викинули песика, проживає цивільне подружжя, яке нещодавно переїхало з Донецької області.

У Києві на Солом’янці собаку викинули з вікна багатоповерхівки.

З’ясувалося, що у квартирі, з вікна якої викинули песика, проживає цивільне подружжя, яке нещодавно переїхало з Донецької області.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

До поліції Києва надійшло повідомлення від перехожих про те, що на вулиці Сергія Берегового невідомий викинув з вікна будинку собаку. За вказаною адресою негайно виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції для встановлення обставин події.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Прибувши на місце події правоохоронці виявили тіло песика, який від отриманих ушкоджень помер на місці. Також поліцейські встановили квартиру, з якої, ймовірно, викинули тварину. Правоохоронці з’ясували, що в оселі проживає цивільне подружжя, яке нещодавно переїхало з Донецької області”, – розповіли у поліції.

За цим фактом слідчий відділ Солом’янського управління поліції розпочав досудове розслідування за ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України – жорстоке поводження з тваринами. Наразі проводиться комплекс слідчих дій для притягнення винних до відповідальності. За такий вчинок винним загрожує позбавлення волі до трьох років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...