facebook

Українські воїни ліквідували російського топ-офіцера, який влаштував Іловайський котел

Українські захисники ліквідували командира штурмового батальйону російської армії Дмитра Лисицького. Таким чином окупанту помстились за Іловайський котел, оскільки той був причетний.

Загарбник мав кремлівські нагороди та був командиром 1 батальйону 247 десантно-штурмового полку. Про його загибель повідомили російські телеграм-канали.

Помста за Іловайськ

Саме батальйон Лисицького у 2014 році атакував українські підрозділи, які проривалися з оточення в Іловайську в районі села Горбатенка. Тепер українські бійці помстились росіянину.

Вже у 2015-го росіянин отримав від Кремля звання “героя”. Також він мав низку інших нагород: медаль “за заслуги перед батьківщиною” та медаль Суворова

До речі, журналіст Юрій Бутусов зазначає, що 247-й полк й так зазнає великих втрат під час вторгнення в Україну. Таким чином ліквідація командира серйозно послабить боєздатність.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Російських ЗМІ пишуть, що Лисицький потрапив до армії ще у 1993 році. Він виконував злочинні накази й в інших російських військових кампаніях, зокрема у Чечні. Загарбнику було 48 років, він мав дружину та двоє синів.

Зверніть увагу! Станом на 26 березня ЗСУ ліквідували вже 170 550 російських окупантів. Лише за останню добу знищили 660. При цьому цифра насправді може бути значно більшою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...