facebook

На війні загинула юна медсестра, яка у госпіталі вийшла заміж за важкопораненого, а потім вступила до лав ЗСУ

6 квітня попрощалися з 25-річною Катериною Ющенко, яка загинула 4 квітня при виконанні бойового завдання на Чернігівщині.

Про це повідомили на сторінці Глухівської міськради у фейсбуці.

«Вони (з побратимом – ред.) охороняли наші рубежі на чернігівському напрямку», – йдеться в повідомленні.

Кілька років тому зворушливі весільні знімки Катерини з чоловіком Сергієм розлетілися мережею та підкорили багатьох. У 2016 році Сергій отримав важке поранення. Катерина, яка на той час працювала військовим медиком, доглядала за коханим.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У серпні того ж року у сквері Львівського шпиталю пара відіграла весілля. Коли здоров’ю чоловіка вже нічого не загрожувало, дівчина вступила до лав ЗСУ.

За словами Наталії, мами Катерини, дівчина мріяла стати військовою з 9 років. «Катя мужня сильна патріотка, якби всі були такими, якби думали про нашу землю, то цієї війни б не було», – сказала Наталія в інтерв’ю Суспільному.

«Ми познайомились у військовому шпиталі у Львові, де вона ні на крок не відходила від свого коханого – пораненого розвідника Сергія Ющенка. Влітку 2016-го львівські волонтерки влаштували їм прекрасне весілля у шпиталі. Це була найзворушливіша церемонія, на якій довелось побувати. (…) Щирі співчуття Сергію і усім близьким нашої красуні-Воїна Катерини…», – написала у фейсбуці Олена Чебелюк.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...