facebook

Для чого Росія публікує жорстокі відео зі стратами українських військових у Мережі: пояснення розвідки

Та, попри жорстокі злочини Росії, Україна дотримуватиметься Женевських конвенцій і продовжать брати російських окупантів у полон.

Українська розвідка пояснила, що Росія публікує моторошні відео зі стратами українських військових, щоб залякати як українських, так і своїх. А також, щоб окупанти не мали бажання здаватися у полон.

Про це розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрія Юсова в ефірі телемарафону у середу, 12 квітня.

“Метою такої політики, зокрема, є спроба деморалізувати і посіяти паніку в українській армії, але їм це не вдається. Також метою таких публічних звірств є, зокрема залякування своїх бійців. Мовляв, ви не думайте здаватись в полон, оскільки в українському полоні будуть робити з вами те, що ми робимо з українськими полоненими”, – заявив Юсов.

Та, попри жорстокі злочини Росії, Україна дотримуватиметься Женевських конвенцій і продовжать брати російських окупантів у полон, наголосили у розвідці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“З іншого боку, росіяни активніше звертаються і пробують здаватися в полон. Ми можемо нагадати статистику, що березень став рекордним місяцем по кількості заявок в проєкт “Хочу жити” – понад 3000 російських військових звернулися до українського проєкт з інформацією про те, що вони хочуть здатися в полон”, – зазначив він.

Окупанти жорстоко стратили українського військового

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...