facebook

Жорстке затримання чоловіка через повістку в Івано-Франківську: в ТЦК не розуміють “реальної ситуації”

Керівництво Івано-Франківського обласного ТЦК та СП призначило перевірку інциденту.

Опубліковане в Мережі відео, зняте на одній із вулиць Івано-Франківська, на якому чоловік лежить на асфальті долілиць біля поліцейської машини, а біля нього стоять двоє осіб у військовій формі, прокоментували в місцевому Територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Реакцію на цей інцидент опубліковано на Facebook-сторінці цієї установи.

“З даного фрагменту відео неможливо зрозуміти реальну ситуацію, яка трапилась, але користувачі соцмереж вже зробили емоційні висновки”, – йдеться у дописі.

В Івано-Франківському ТЦК та СП наголошують, що “заходи з оповіщення” проводяться в межах повноважень та згідно чинного законодавства.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Керівництвом Івано-Франківського обласного ТЦК та СП призначена перевірка щодо даного випадку. У разі виявлення порушень – винних осіб притягнуть до відповідальності”, – повідомили в установі.

Скориставшись нагодою, в місцевому ТЦК та СП ще раз нагадали про необхідність уточнення військово-облікових даних та про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухилення від мобілізації та неявку на виклик до територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...