facebook

“Виробили на напівзруйнованому заводі?”: українців попереджають про небезпечне масло

В Україні на ринку з’явилося фальсифіковане вершкове масло, яке може бути небезпечним для здоров’я. Про це повідомили у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Тернопільськійобласті.

Як інформує “biz.today.ua”, продукцію, яка не відповідає вимогам законодавства про харчові продукти, виявили на полицях магазинів у Тернополі. Фахівці регіонального управління Держпродспоживслужби зафіксували у торгових мережах вершкове масло, яке виробляється на майже зруйнованому Пустомитівському молокозаводі, розташованому на Рівненщині.

З’ясувалося, що завод не отримував експлуатаційного дозволу на виробництво та зберігання харчових продуктів тваринного походження. Він знаходиться у Гощанському районі, селі Пустомити, на вулиці Лесі Українки, 85.

“Будівля ТОВ “Пустомитівський молокозавод” знаходиться у напівзруйнованому стані, територія занедбана”, – зазначено у повідомленні ГУ Держпродспоживслужби у Тернопільській області.

Продукція може завдати шкоди здоров’ю, тому її не можна вживати. Зазначено, що йдеться про масло “Поліське Селянське” солодковершкове, вага 200 г і жирність 73%, а також масло “Поліське Екстра”, вага – 200 г, жирність 82,5%.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вказано, що головний державний ветеринарний інспектор Тернопільської області вирішив вилучити товар із обігу. Суб’єкту господарювання винесли припис про усунення порушень.

 

Як виглядає фальсифікат вершкового масла в Україні

Українців при виявленні факту реалізації у магазинах зазначеного масла закликали інформувати Головне управління Держпродспоживслужби у Тернопільській області за телефоном: (0352) 52-10-10 або надіслати листа на електронну пошту: [email protected].

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...