facebook

В психіатричному відділенні в’язниці чоловіка з’їли живцем комахи

Ув’язненого в психіатричному відділенні в’язниці в Атланті з’їли живцем постільні блощиці.

Американця Лашона Томпсона ув’язнили за дрібне правопорушення і через його хворобу утримували в психіатричному відділення в’язниці округу Фултон у місті Атланті. Через три місяці після арешту ув’язненого виявили непритомним у його тюремній камері та оголосили померлим.

Як повідомляє ВВС, адвокат його родини Майкл Д. Гарпер опублікував фотографії, на яких тіло Томпсона кишить комахами.

“Містера Томпсона знайшли мертвим у брудній тюремній камері після того, як його з’їли живцем комахи та постільні блощиці. Тюремна камера, в якій сидів містер Томпсон, не була придатною навіть для хворої тварини”, – йдеться у заяві адвоката.

Звіті судово-медичного експерта підтвердив, що камера покійного мала “серйозне зараження постільними блощицями”, однак причина смерті вказана як невстановлена.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ентомолог з Університету Кентуккі Майкл Поттер пояснив, що укуси постільних блощиць зазвичай не є смертельними, але можуть спричинити серйозну і навіть летальну анемію. “Постільні блощиці харчуються кров’ю, і дуже велика кількість блощиць споживає дуже велику кількість крові”, – каже спеціаліст.

Офіс, який керує в’язницею, оголосив про повне розслідування обставин смерті Томпсона. Крім того, у заяві йдеться, що вони негайно витратили 500 000 доларів “на боротьбу з нашестям постільних блощиць, вошей та інших паразитів у в’язниці округу Фултон”.

В’язниця Фултона давно має репутацію перенаселеної та недофінансованої, з антисанітарними умовами.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...