facebook

“Був наказ”: зек-“вагнерівець” зізнався у звірячій страті 10 підлітків в Бахмуті (відео)

За його словами, масовий розстріл мирних влаштували після того, як з міста поїхали журналісти.

Один із зеків-найманців ПВК “Вагнер” Олексій Савічев зробив шокуючі зізнання у масових вбивства українських дітей та підлітків у Бахмуті Донецької області.

Під час розмови з Володимиром Осєчкіним, засновником проекту gulagu.net, “вагнерівець” Савiчев згадує, що у лютому після чергового обміну полоненими між сторонами, групі найманців наказали розстрілювати мирних, коли поїдуть журналісти.

“Мирні жителі виходили. І був наказ: усіх, кому від 15 (років -УНІАН) і вище – всіх одразу розстрілювати без слів. Було розстріляно 20-24 особи, з них людей 10 – 15-річні та 17-річні підлітки. Є наказ – зачистити будинок. Хто там був – неважливо. Не виконав наказ – тебе обнулюють”, – зізнався “вагнерівець”.

За його словами, беззбройних людей розстрілювали навіть за татуювання, зокрема за символіку “Азова”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Воєнні злочини окупантів
На жаль, російські окупанти безліч разів підтверджували свій статус воєнних злочинців. Восени минулого року ООН представила звіт, який охоплює період моніторингу з 1 лютого до 31 липня 2022 року, щодо ситуації з правами людини в Україні. У звіті було задокументовано 5996 загиблих осіб, серед яких 382 дитини, та 8848 поранених. Це лише підтверджені випадки, але фактичні цифри є значно більшими.

Протягом звітного періоду було задокументовано 9 випадків зґвалтувань – 8 жінок та однієї дитини, 15 випадків сексуального насильства відносно чоловіків.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...