facebook

Загорнув у килими і посипав пральним порошком: жорстоко вбив товариша

Зловмисника вже затримано.

Поліція затримала 27-річного одесита, якого підозрюють у вбивстві жителя Бахмута. Він хотів приховати злочин, тому загорнув тіло вбитого у килими і посипав пральним порошком.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

Про зникнення 38-річного чоловіка до поліції повідомив його товариш, який живе в селищі Авангард. 17 квітня він розповів поліцейським, що той п’ять днів поспіль не виходить з ним на зв’язок.

Поліцейські перевірили квартиру, яку орендував чоловік, і знайшли його труп з колото-різаними ранами. Правоохоронці з’ясували, що до вбивства причетний знайомий убитого із Одеси.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“13 квітня приятелі разом розпивали алкогольні напої і між ними виникла суперечка. Нетверезий гість схопив кухонний ніж та двічі вдарив ним товариша: один раз у живіт і один – у шию. Потерпілий помер, а правопорушник, щоб приховати сліди злочину, загорнув тіло в килими та посипав пральним порошком. Після цього він поїхав додому в Одесу, де його згодом і розшукали правоохоронці”, — розповіли у відомстві.

Зловмисникові загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...