facebook

Важливо не тратити, а накопичувати енергію: гороскоп на сьогодні, 20 квітня, для усіх знаків Зодіаку

Сьогодні, 20 квітня, не варто розпочинати нові справи, або планувати щось глобальне. Астрологи радять присвятити сьогоднішній день накопиченню енергії, тому для відпочинку бажано використовувати будь-яку можливість.

Овен (21.03 – 20.04)

Представники цього знаку сьогодні будуть емоційно вразливими. Овни можуть перебувати на межі нервового зриву, а тому важливо зупинитись та подбати про свою психіку. Астрологи радять зайнятись чимось таким, що їх не дратує.

Телець (21.04 – 21.05)

Сьогодні – втім, як і будь-якого іншого дня – представникам вашого знака важливо пам’ятати про те, що свобода поведінки теж має свої рамки – вона має закінчуватися там, де починається свобода інших людей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Близнята (22.05 – 21.06)

Нинішній день бажано провести без метушні та поспіху: метання з боку в бік, в результаті яких ви хапатиметеся за різні справи, не доводячи жодного з них до кінця, виснажать вас, але результату не дадуть.

Рак (22.06 – 22.07)

Найголовніше для вас сьогодні – скинути напруженість, що накопичилася, поки вона не позначилася на вашому психічному здоров’ї: за першої можливості варто виїхати на природу – помедитувати і розслабитися.

Лев (23.07 – 21.08)

Негатив, який отруює вам життя, необхідно залишити в минулому: знайдіть у собі сили визнати, що все, через що ви переживаєте, вже минуло, а отже, вже не має над вами влади.

Діва (22.08 – 23.09)

Вам зручно жити у світі, де все розраховано, передбачено та розкладено по поличках, але іноді – ось як сьогодні – варто вийти із зони комфорту і створити навколо себе зону непередбачуваності: такий струс надихне вас.

Терези (24.09 – 23.10)

Не варто приймати близько до серця події, що відбуваються, і особливо слова людей, які вас оточують: особливого значення вони не матимуть, а ви, “розхитавши” свою нервову систему, довго не зможете повернути рівновагу.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Не можна – навіть теоретично – бажати зла будь-кому з тих, хто зачепив вас за живе: недобрі думки завжди повертаються до людини бумерангом, але сьогодні вона прилетить надто швидко – практично протягом дня.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Якщо ви незадоволені тим, як складається ваше професійне – і особисте – життя, спробуйте обнулити результати та почати все з чистого аркуша – обставини для цього складуться найсприятливіші.

Козоріг (22.12 – 20.01)

До складання професійних планів потрібно підійти з невластивих вам – мрійливих – позицій, до того ж чим сміливішими будуть ваші мрії, тим більше у них – і у вас – шансів на те, що вони стануть реальністю.

Водолій (21.01 – 18.02)

День, коли не варто нічого робити у всіх сферах життя та діяльності: найімовірніше, активні дії призведуть до прямо протилежного результату, тож краще їх не здійснювати.

Риби (19.02 – 20.03)

Не найкращий день для вирішення нагальних проблем, тому потрібно відволіктися від думок про них, зайнявшись незначними, проте необхідними роботами – наприклад, прибиранням свого будинку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...