facebook

“Жорстоке розміщення: чоловік сховав тіло своєї дівчини у підвалі”

Чоловік каже, що все сталося через ревнощі.

У Рівненській області 27-річний чоловік вбив 21-річну дівчину. Під час судового засідання він пояснив, що приревнував дівчину, побачивши у мобільному телефоні знімки з іншим.

Про всі деталі моторошного випадку повідомила пресслужба поліції Рівненської області.

Все почалося з того, що до поліції звернулася 53-річна рівнянка і заявила, що донька два тижні тому пішла з дому і не повернулася. Розшук дівчини тривав понад два тижні: поліцейські встановили, що до її зникнення може бути причетний 27-річний житель Здолбунова.

Під час обшуку у підвальному приміщенні, яким він користувався, поліцейські виявили загорнуте у тканину тіло дівчини із ножовим пораненням в області спини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліцейські з’ясували, що уквартирі обвинуваченого виникла сварка між парою, під час якої чоловік ударив дівчину ножем.

“Відповідно до висновків судово-медичної експертизи, смерть дівчини настала внаслідок проникаючого ножового колото-різаного поранення грудей з ушкодженням лівої легені. Потерпіла померла від масивної крововтрати. Відомо, що дівчина померла за півтори години після удару, тож при наданні їй своєчасної медичної допомоги вона мала шанс на життя”, – уточнили у поліції.

У судовому засіданні обвинувачений пояснив, що напередодні в мобільному телефоні побачив фотографії дівчини з іншим та приревнував. Між ними виникла сварка, а коли вона вирішила залишити квартиру, наздогнав та вдарив у спину ножем.

Залишивши її у квартирі після скоєного — пішов прогулятися. Коли повернувся — дівчина була мертва. Він замотав тіло коханої у килим та сховав у підвалі. Сліди злочину замаскував. Дізнавшись про розшук, переховувався, бо боявся зізнатися у скоєному.

Суд виніс вирок обвинуваченому — 10 років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...