facebook

Жінка втопила у ванній своїх дітей-близнюків, щоб помститися чоловікові

Засуджену за вбивство своїх дітей Саманту Форд звільнять у п’яту річницю їхньої смерті.

40-річний британець Стівен Форд, батько немовлят-близнюків, яких мати втопила у ванні, розкритикував рішення пенітенціарної служби звільнити вбивцю “у п’яту річницю їхньої смерті”.

Про це він написав у своєму Twitter.

“26 грудня 2023 року ця дітовбивця буде звільнена, не відбувши жодного дня у в’язниці”, – йдеться у дописі.

За його словами, він досі не може розлучитися зі своєю дружиною Самантою, яка втопила у ванній 23-місячних близнюків Джейка і Хлою у своєму будинку в Маргейт (графство Кент) саме 26 грудня 2018 року, у День подарунків. Вона тримала дітей під водою, поки вони не померли, а потім одягла їхні тіла та поклала в ліжко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після цього убивця своїх дітей залишила записку зі словами “будь ласка, пробачте мій божевільний розум” та в’їхала своїм автомобілем у вантажівку у невдалій спробі вбити себе.

Під час судового розгляду, на якому Саманта заперечувала вбивство, її дії були описані як “викривлений акт помсти” чоловікові, який хотів розлучитися з нею.

Незважаючи на те, що за кілька тижнів до злочину вона шукала в Google “як втопити когось”, Саманта Форд уникла подвійного засудження за вбивство після того, як Королівська прокуратура прийняла її визнання провини в ненавмисному вбивстві на підставі обмеження відповідальності.

Вона була засуджена до 10 років ув’язнення, але майже 5 років провела в психіатричній клініці.

Містер Форд сказав, що ніколи й на жодному етапі не погоджувався визнати, що це було ненавмисне вбивство через обмеження відповідальності.
“Це було сплановано, це було вбивство”, – стверджує він.

У розмові з MailOnline Стівен Форд розкритикував “жорстоке і необдумане” рішення звільнити убивцю в річницю смерті його дітей.

“Це жорстоко, необдумано, неповажно, непотрібно, але типово для несправедливості”, – сказав він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...