facebook

У Польщі в моторошній аварії загинула українка

Автомобіль влетів у дерево на швидкості 220 кілометрів на годину.

У Польщі автомобіль Rangę Rover на великій швидкості врізався у дерево та спалахнув, в результаті ДТП водій з Білорусі та пасажирка з України загинули.

Повідомляється, шо аварія трапилась у селищі Слупно, що у Мазовецькому воєводстві. Повідомляється, що автомобіль рухався по рівні дорозі зі швидкістю 220 км/год, однак у якийсь момент водій втратив керування, в результаті чого автомобіль злетів з дороги та врізався у дерево.

Повідомляється, шо за кермом транспортного засобу був 34-річний громадянин Білорусі, в на пасажирському сидінні 26-річна українка.

Обоє постраждалих були доставлені до лікарні у Варшаву. Лікарі кажуть, що українка була просто “зімʼята”. У неї були пошкоджені внутрішні органи, заламані хребет, ребра та кінцівки. Дівчина померла одразу після приїзду в лікарню.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За життя чоловіка лікарі боролись два дні, але трави, отримані під час аварії, були не сумісні з життям.

Життя обох людей забрала велика швидкість. Правоохоронці та пожежники, які працювали на місці ДТП, заявили, що давно не бачили настільки понівеченого автомобіля. Пізніше стало відомо, що молоді люди їхали на відпочинок.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...