facebook

Помер модельєр Валентин Юдашкін

Подробиць його смерті поки що не повідомляли.

2 травня стало відомо, що помер відомий модельєр Валентин Юдашкін. Подробиць його смерті поки що не повідомили, проте відомо, що модельєр багато років боровся з онкологічним захворюванням.

Йому було 59 років. В останні роки він вже не був таким активним і не дуже часто з’являвся на світських заходах, але тісно підтримував контакт з зірками, яким створював неповторні вбрання.

У Юдашкіна залишилися дружина Марина, дочка Галина і троє онуків – Анатолій, Аркадій і Агата.

Хто такий Валентин Юдашкін

Юдашкін – радянський і російський художник-модельєр, володар звань Народний художник Росії, Заслужений діяч мистецтв Росії, академік Російської академії мистецтв.

З 2016 року Юдашкін боровся за життя: спочатку у нього діагностували рак нирки, а потім лікарі виявили метастази по всьому тілу. Недуга встиг дістатися і до головного мозку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що Юдашкін говорив про війну в Україні
Кутюр’є не виступив проти військового вторгнення Росії в Україну. Через це росіянину заборонили брати участь у Тижні моди в Парижі.

Слід зазначити, що близька подруга Юдашкіна Алла Пугачова виступила проти війни, через що навіть покинула територію країни-агресора. Якими були стосунки Валентина та Алли в останній рік – невідомо.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...