facebook

Поліція розшукувала зниклих дівчат, а виявила сім трупів: подробиці загадкової трагедії

Під час пошуків двох дівчат знайшли сім тіл.

У штаті Оклахома, США, під час пошуків двох зниклих дівчат виявили сім тіл. Поліцейські вважають, що серед загиблих є підлітки, яких вони шукали, – 14-річна Айві Вебстер та 16-річна Бріттані Брюер.

Про це пише BBC.

Серед загиблих також ідентифікували тіло Джессі Макфаддена, колишнього засудженого за сексуальні злочини, з яким, за словами поліції, поїхали дівчата.

Поліція поки не повідомила причину смертей. Інші чотири тіла досі не ідентифікували.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Попередження про зникнення двох дівчат напередодні опублікувала дорожньо-транспортна служба Оклахоми. За даними ЗМІ, Айві та Бріттані проводили вихідні з Макфадденом.

У понеділок Джессі Макфаддена мав прибути на засідання суду ​​за звинуваченнями у домаганні неповнолітньої – він використав мобільний телефон для обміну відвертим контентом з неповнолітньою.

Проте, коли підозрюваний не з’явився у суді, влада видала ордер на обшук його будинку у місті Генрієтта. Коли правоохоронці прибули до будинку Макфаддена – вони виявили тіла семи людей.

Шериф округу Окмалгі Едді Райс сказав, що вважає, що під час обшуку знайшли Айві та Бріттані, але додав, що державному медексперту треба ще підтвердити особи жертв.

“Ми вважаємо, що знайшли все, що шукали, цього ранку, – сказав Райс. – Наші серця разом із сім’ями і друзями, однокласниками та усіма іншими”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...