facebook

У Варшаві напівголий чоловік з сокирою ганявся за поліцією: що його роздратувало (відео)

Чоловіка уже затримали, це – громадянин Польщі.

У столиці Польщі Варшаві напівголий чоловік з сокирою ганявся за поліцією. Він міг бути під дією наркотиків.

Про це пише tvn24.pl.

Інцидент стався на Понятовському мосту у Варшаві, коли відбувався фінал Кубку Польщі. Там поліція зупинили водія для перевірки документів. Він витягнув сокиру та почав ганятися за копами. На щастя, нападника вдалося вчасно знешкодити і правоохоронці не постраждали.

“Напад на поліцейських стався під час дорожньої перевірки у Варшаві. Наразі із затриманим проводяться оперативно-слідчі дії”, – поінформував Сильвестр Марчак, речник столичної комендатури поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За неофіційними даними, затриманий не був уболівальником і не збирався йти на фінал Кубка Польщі. Він не був під впливом алкоголю. Однак поліція вважає, що він міг бути під наркотиками.

Деякі польські ЗМІ повідомили, що нібито нападником міг бути громадянин України. Проте Miejski Reporter, який опублікував відео з місця інциденту, стверджує, що нападник – поляк, житель Варшави. Цю інформацію також підтвердили і у поліції.

“44-річному громадянину Польщі, мешканцю Варшави висунуто звинувачення у знищенні майна та активному нападі на поліцейських. Він перебував під впливом наркотиків” – повідомляє поліція Польщі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...