facebook

Усе місто стало навколішки: зустріли загиблого військовослужбовця Ярослава Степановича Швеця

10 травня, навіки додому повернувся військовослужбовець Ярослав Степанович Швець – уродженець села Літовище Шумської громади, що на Тернопільщині.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці Шумської ОТГ.

Про те, що Ярослав Швець загинув, стало відомо два дні тому. Воїн отримав несумісні з життям травми під час виконання бойового завдання на території Донецької області. Він служив гранатометником, завжди був вірний військовій присязі та хоробро захищав Україну та кожного з нас.

Його знали як дбайливого чоловіка та батька, надійного друга та побратима, а ще називали людиною з великим серцем, який ніколи не уникав труднощів, а мужньо та хоробро долав їх.

“Нелегку долю підготувало життя Ярославу: виріс у багатодітній родині, де дітей виховувала бабуся, змалку навчився важко працювати. Став на захист України від загарбника ще у період антитерористичної операції. Безмежна шана, вічна та світла пам’ять нашому Герою! Чин поховання та віддання військових почестей відбудеться у с. Літовище 11 травня об 11 годині. 11 травня 2023 року в Шумській громаді оголошено днем жалоби”, – йдеться у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...