facebook

Мобілізація по-миколаївськи: ухилянт тікав, бився, його зловили і скрутили (відео)

Відомо, що затриманий мешканець Миколаєва раніше вже отримував бойову повістку, тому підпадає під категорію ухилянта.

У Миколаєві ухилянт тікав, бився, але представників військкомату його зловили і скрутили. У Мережі з’явилося відповідне відео.

Після оприлюднення скандального відео, на якому можна побачити, як чоловік в цивільному сидить на колінах та намагається вирватись з рук двох військових, стала відома позиція військовослужбовців. Автор відео стверджує, що представники військкомату “заломали людину через повістку”.

Як повідомила в коментарі для ТСН.ua речниця пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, в соцмережі потрапив лише уривок відео.

“Відео вирізане автором так, щоб скомпроментувати представників ТЦК. Насправді ситуація розвивалась іншим чином: представники групи з оповіщення населення працювали в одному з районів Миколаєва, зустріли чоловіка, запитали у нього про те, чи він виконав свої зобов’язання як військовозобов’язаний, запропонували йому показати документи. Він почав від них утікати. Вони намагались перегородити йому дорогу, щоб він продовжив з ними розмову. Цей чоловік почав їх бити. Вдарив одного, потім іншого. Вдарив у живіт та в обличчя. Ці факти зафіксовані, була викликана поліція. В результаті чоловік був затриманий. Ми зараз готуємо повідомлення про це, наша позиція буде оприлюднена на сторінці Миколаївського обласного ТЦК”, – повідомила нам Гуменюк.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Речниця додала, що, за попередньою інформацією, затриманий раніше отримував бойову повістку, тому підпадає під категорію ухилянта.

“З ним будуть проведені відповідні дії”, – резюмувала Гуменюк.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...