facebook

Самогубство рівненського курсанта у Львові: декана факультету ЛДУВС звільнили

Декана факультету Львівського університету внутрішніх справ Степана Гнатюка звільнили з посади та зі служби в Нацполіції після самогубства 18-річного курсанта. Він подав рапорт на звільнення ще до завершення службового розслідування в університеті, пише Zaxid.net.

Нагадаємо, курсант Дмитро Гульчук був родом із Рівненщини.

Сам Степан Гнатюк був деканом факультету №3 понад вісім років – з 2014 року.

“Декана факультету, на якому навчався загиблий курсант, було одразу ж відсторонено від виконання службових обов’язків. Ще до завершення службового розслідування він подав рапорт на звільнення. Його було звільнено з посади та зі служби в Національній поліції”, – повідомили в університеті.

За результатами службового розслідування до дисциплінарної відповідальності притягнули кількох посадовців факультету, зокрема, були і звільнення з посад. Подробиць щодо звільнених в університеті не розголошують, пояснюючи тим, що ще триває слідство.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Службове розслідування було завершено 30 березня, однак про його результати стало відомо лише зараз.

“Також вжито додаткових заходів реагування щодо недопущення у майбутньому надзвичайних подій за участю особового складу, зокрема, щодо організації та проведення психопрофілактичної, індивідуально-виховної роботи та організації несення служби добовим нарядом”, – додали у виші.

За інформацією ДБР, розслідування справи за фактом доведення до самогубства курсанта ще триває. Жодних підозр у справі наразі не оголошено.

Нагадаємо, 19 березня у Львівському державному університеті 18-річний курсант другого курсу під час караулу застрелився з автомата.

Однокурсники хлопця анонімно розповідали журналістам, що той зазнавав цькування з боку керівництва факультету.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...