facebook

Кабмін ухвалив постанову: в Україні змінили правила продажу автомобілів

Повторно платити за номери із певною комбінацією цифр не доведеться, утім, є виняток.

Камбін ухвалив установу за якою українцям дозволили продавати автомобілі разом із номерними знаками. Згідно з нею, тепер під час укладання договору купівлі-продажу та у разі перереєстрації транспортного засобу в сервісному центрі МВС можна безкоштовно передати номери від попереднього власника новому.

Про це інформують у МВС.

Там зазначили винятки:

із відповідною комбінацією цифр;
індивідуальні.
“Номерні знаки з відповідною комбінацією цифр – платні номерні знаки державної реєстрації – можна передавати лише за умови оплати їхньої вартості. Тобто у разі перереєстрації транспортних засобів, за якими вони закріплені, через зміну їхніх власників, коли покупець виявить бажання отримати ці ж платні номерні знаки, то йому потрібно буде сплатити їхню вартість сервісному центру МВС”, – розповіли в міністерстві.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Попри це і тут є виняток.

“Так, повторно платити за номери із певною комбінацією цифр не доведеться, якщо вони передаються між документально підтвердженими родичами”, – резюмували у МВС.

Додамо, в Україні іспити на посвідчення водія будуть проходити за посиленим режимом. Автівки, на яких проходять практику, будуть обладнані відеофіксацією зі звуком та камерою спостереження.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...