facebook

14-річний хлопчик з села Новогригорівка про те, як потрапив у кліп Imagine Dragons: “Я спочатку не хотів”

Сашка Згурського відшукав кліпмейкер Тай Арнольд, який не раз приїздив до України під час війни.

Кліп відомого американського гурту Imagine Dragons на пісню Crushed б’є перегляди в Мережі.

Відео про війну в Україні було зняте американським волонтером і фотографом Таєм Арнольдом. Кліп розповідає реальну історію 14-річного хлопчика на ім’я Сашко Згурський, який мешкає на Миколаївщині, в селі Новогригорівка неподалік від лінії фронту. Воно було окуповане росіянами протягом п’яти місяців, допоки населений пункт не звільнили українські військові.

14-річний Сашко розповів “Суспільне. Миколаїв”, як став головним героєм кліпу культового американського попрокгурту. За словами хлопця, відео знімали протягом тижня.

“Приїхав один з Америки, він фотограф і співак. Він запропонував мені знятися в цьому кліпі. Я спочатку не хотів, але потім він розповів, що: “Ти можеш стати відомим, до тебе можуть приїхати волонтери, допомогти тобі будинок відремонтувати”. Тому я потім погодився”, – розповів Сашко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також хлопчик поділився, що коли у Новогригорівці почалися обстріли, він виїхав, а повернувся назад восени. Тоді ж Сашко побачив, що його будинок вщент зруйнований. Хлопець показав, що російські окупанти зробили з його житлом і зі школою, в якій він навчався.

Хлопчик зізнався, що має надію, що відео з ним побачить якомога більше волонтерів, інвесторів, які допоможуть йому відновити пошкоджене в його рідному селі.

Зазначимо, що за добу кліп Imagine Dragons на пісню Crushed зібрав понад 1,6 млн переглядів.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...