facebook

“Та мені по**й, завтра будеш у військкоматі”: чоловік у військовій формі влаштував конфлікт на дорозі (відео)

Поліція вважає, що порушник міг бути не військовим.

В Одесі чоловік у військовій формі посеред дороги влаштував конфлікт та погрожував військкоматом іншому водієві. Після публікації відео в соцмережах цим зацікавилась поліція.

Про це повідомляє ТСН.ua.

Після появи в соцмережах відео, на якому чоловік у військовій формі, перебуваючи за кермом, погрожує іншому водієві військоматом, патрульна поліція почала перевірку цього випадку.

Автор скандального відео стверджує, що подія мала місце на вулиці Грушевського в Одесі. На відео можно побачити та почути, що між двома чоловіками, які перебувають у двох автівках, виник словесний конфлікт. Водночас людина у військовій формі кричить через вікно автівки: “Та мені по***й, ти завтра будеш у військкоматі”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як з’ясувалося, патрульна поліція Одеської області встановлює обставини цього конфлікту, оскільки під час нього виникла ситуація, яка має ознаки створення аварійної ситуації.

“Ми бачили це відео, інформація перевіряється, встановлюються особи учасників конфлікту”, – повідомила нам речниця патрульної поліції Одещини Алла Марченко.

За даними правоохоронців, місцевість, де відзнято відео – це дійсно вулиця Грушевського в Одесі, але справжність форми військового викликає у фахівців певні сумніви.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...