facebook

Медсестра госпіса розповіла, що специфічне бачать люди перед смертю

Вона зазначила, що це не галюцинації.

Медсестра госпісу розповіла, що люди, які вмирають, часто бачать дуже специфічні речі в свої останні хвилини.

Про це пише mirror.co.uk.

Джулі Макфадден пропрацювала у госпісі понад п’ять років. Догляд у ньому зосереджений на тому, щоб допомогти невиліковно хворим пацієнтам зменшити їхній біль і страждання.

Нещодавно вона почала ділитися своїми знаннями та досвідом у TikTok під ім’ям користувача @hospicenursejulie, і має понад 430 000 підписників і 3,6 мільйона лайків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Джулі сказала, що її пацієнти часто розповідають їй, що бачать своїх друзів, членів сім’ї і навіть домашніх тварин, які вже померли, перш ніж вони самі підуть із життя.

Вона додала, що їхні померлі родичі втішають їх, та кажуть “Ми скоро приїдемо за вами” або “Не хвилюйтеся, ми вам допоможемо”.

“Це відбувається так часто, що ми поміщаємо це до наших освітніх пакетів, які ми даємо пацієнтам та їхнім близьким, щоб вони розуміли, що відбувається. Але ми не знаємо, чому це відбувається і ми не можемо це пояснити”, — сказала вона. “Зазвичай це відбувається за місяць або близько того, як пацієнт помирає. Вони починають бачити померлих родичів, мертвих друзів, старих тварин, які пішли з життя — духів, ангелів, які їх відвідують. Лише вони можуть бачити та чути їх. Іноді уві сні, а іноді вони можуть бачити їх фізично, і вони насправді запитують нас: Ви бачите те, що бачу я?”.

Джулі пояснила, що пацієнти “зазвичай не бояться”, а це їх дуже “втішає”.

“Більшості людей це подобається, їх дуже втішає, їм це не страшно. Але так, ми не можемо це пояснити і це відбувається постійно”.

Коли хтось запитав Джулі, чи думає вона, що це галюцинація, вона відповіла, що ні, оскільки зазвичай пацієнти “досить пильні та орієнтовані”.

“Це не схоже на те, що вони говорять купу божевільних речей, які не мають жодного сенсу. Зазвичай вони функціональні та логічні і запитують мене: “Чому я бачу свою мертву маму, ти її бачиш? Я бачила галюцинації у людей, і те, про що ми тут говоримо, не про це”, – додала вона.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...