facebook

Бурхливий секс не давав заснути: жінка написала пристрасним сусідам листа – фото

Разом зі зверненням вона вручила парочці пиво.

Жінка розповіла, як написала сусідам листа після того, як не змогла спати через їхній бурхливий секс.

Про це пише mirror.co.uk.

Прагнучи змусити пару пом’якшити ситуацію, зберігаючи при цьому хороші стосунки, позбавлена сну Алі вирішила подарувати їм листа з “дружнім нагадуванням”, що пояснює, якою мірою їхні витівки в спальні впливали на неї вдень і вночі.

23-річна дівчина також додала дві пляшки пива як “розмінну монету”, благаючи їх перемістити їхнє дуже активне ліжко на інший бік спальні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сусідка, яка живе в Юконі, Канада, поділилася знімком з ввічливим листом у Twitter.

У зверненні йшлося: “Привіт, сусіди! Просто дружнє нагадування про те, що стіни між нашими будинками набагато тонші, ніж ви думаєте! Вітаю вас, друзі, з дуже здоровим сексуальним життям (серйозно, добре для вас). Проте, я б воліла не брати участі в цьому, і я впевнена, що ви обидва теж цього хотіли б. Я аплодую вам обом за вашу витривалість, проте дійшло до того, що це заважає моєму графіку сну, тому я вирішила, що настав час щось сказати. Будь ласка, прийміть це пиво як розмінну монету — я сподівався, що цього буде достатньо, щоб переконати вас пересунути своє ліжко в інший бік кімнати? З повагою, ваші сусіди з 83-ї”.

У довгоочікуваному оновленні для своїх підписників Алі оголосила: “Друзі, я думаю, що вони пересунули ліжко! Чоловік, про якого йдеться, постійно відкашлюється, і це звучить набагато далі, ніж раніше. Це дуже добре!”.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...