facebook

В центрі Львова чоловік у формі з другом познущалися зі сплячого: містяни кличуть військкомат

Молодики обсипали сплячого чоловіка невідомою речовиною та зафільмували це на телефон.

У Львові спалахнув скандал через знущання зі сплячого на лавці в центрі міста чоловіка, який, за припущенням містян, може бути або безхатьком, або просто втомленим, який заснув.

Місцева мешканка Мар’яна Крупка, яка стала свідком події, опублікувала в соцмережі допис про те, що двоє хлопців, один з яких був у формі якоїсь структури та в розгрузці, обсипали насінням сплячого чоловіка, тим самим принижуючи людину. За словами жінки, чоловіки зробили це для того, щоб на сплячу людину прилетіли харчуватися птахи. До цього жінка додала, що чоловіки знімали все це на телефон.

На допис відреагувала величезна кількість обурених подією льв’ян, які тепер вимагають від правоохоронців та представників військкомату знайти порушників громадського порядку та щонайменше вручити їм повістки або відправити рити окопи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я з другом сиділа на лавці, ми побачили, як сплячу людину посипають насінням. Я не з боягузів, тому разом з другом підійшли до них та зробили зауваження. Сказала так: “Ти, молодий бик, стоїш в формі, у бронежилеті, покажи документи”. Він послав мене на**й. Мій друг заступився за мене. Один із хлопців заховав пакет із насінням. Щоб справа не дійшла до бійки, ми вирішили залишити це місце. Я повідомила, що маю фото події, тому виставлю все це, на що отримала у відповідь: “Та пішла ти, роби, що хочеш”, – розповіла в коментарі для ТСН.ua Мар’яна Крупка.

До цього вона додала, що поки залишається невідомим, чи реагували на все це правоохоронці.

Зі свого боку і в поліції Львівщини, і в патрульній поліції, і в міській раді Львова, до якої має стосунок муніципальна варта, сайту ТСН.ua повідомили, що до них не надходило жодного звернення стосовно цієї події.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...