facebook

Батько повісив та втопив 4-річну доньку і надіслав мамі відео з її криками

Його досі розшукує поліція.

У Бразилії поліція розшукує батька після того, як він начебто вбив свою доньку, повісив її, перш ніж утопити, і відправив жахливі відео її страждань матері дитини.

За даними GMC, на одному зі знімків видно, що дитину повісили на мотузці, перш ніж утопити. Її тіло було знайдено на березі річки зі зв’язаними ногами й руками.

Надіро да Сілва де Соуза раніше виграв часткову опіку над донькою Марією. Минулої п’ятниці, 12 травня, вони зникли безвісти під час другого дозволеного короткого візиту до Терра-Ріки.

Повідомляється, що рибалки знайшли автомобіль, в якому вони їхали, кинутим на березі річки Паранапанема в суботу, 13 травня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Потім офіцери військової поліції та пожежники знайшли тіло дівчинки у притоці цієї річки. Вони все ще шукають батька.

Мати дівчинки Беатріс Сільва Фелікс повідомила місцевим ЗМІ, що її колишній відправляв тривожні повідомлення, як-от “вона вже мертва” і “ви ніколи її більше не побачите”.

За її словами, він також надіслав записи її плачу та крику, коли вона тонула.

Поліція заявила, що батько скоїв жахливе вбивство, оскільки він не міг упокоритися з тим, що його покинула дружина або що вона була основною опікункою їхньої дитини.

Беатріс сказала місцевим ЗМІ: “Я кажу матерям, які мають дітей, подбайте про них. Дуже важко втрачати дитину. Це нестерпний біль. Просто знаючи, що ніколи більше не побачу свою доньку. Вона була янголом, у неї не було ні до кого злості, вона тут усім подобалася, я ніколи не припускала, що це станеться зі мною”.

Пара була разом чотири роки, але розлучилася понад два роки тому. Беатріс стверджувала, що де Соуза став агресивним, коли вона була вагітна, тому вона пішла від нього.

Лише на початку цього місяця суд ухвалив, що він зможе проводити кілька днів зі своєю донькою. Беатріс стверджувала, що це був лише другий такий візит.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...