facebook

Страшна історія сколихнула всю Україну: чоловіки, які майже 20 років тому закопали свого друга на сміттєзвалищі, досі на волі (відео)

Страшна історія, яка сколихнула всю Україну сталася на Тернопіллі майже 20 років тому. Юрко Семенюк вийшов з дому та більше назад не повернувся.

Лише через 17 років по тому стало відомо, що трапилося того злощасного дня, коли рідні востаннє бачили хлопця. Правду, будучи під дією алкоголю, у компанії розповів товариш Юрка. З його слів, тоді вони з іншими хлопцями із двору пішли гуртом красти метал, але його вбило струмом.

Відтак, набравшись страху та довго не думаючи, хлопці вирішили закопати його на сміттєзвалищі, аби ніхто не знайшов. Рідним вони сказали, що той десь зник, а куди – вони не знають.

Коли правда стала відомою, до пошуків решток залучили фахівців. Ті знайшли кістки хлопця, експертизи підтвердили, що вони належать саме давно безвісти зниклому. Їх родина і поховала у труні…

Та от родичів, які стільки років жили надією, що їх Юрко десь є, хвилює питання: чому ті, хто закопали їхню дитину, досі на волі? Правоохоронці справу закрили і про те, що учасники тих подій понесуть якусь відповідальність навіть не говорять…Та й чи усю правду розповіли товариші загиблого… Більше – у сюжеті ІНТБ:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...