facebook

“10 квітня Саші виповнилося 32”: у відомої телеведучої на війні загинув близький родич (ФОТО)

Відома ведуча новин Алла Мазур поділилась трагічною звісткою – у віці 32 років на війні загинув її племінник Олександр Сірий.

На своїй сторінці в Instagram ведуча повідомила, що Олександр був сином її двоюрідної сестри. Чоловік загинув 16 травня у бою під Червонопопівкою на Луганщині, захищаючи Україну.

Алла Мазур також поділилася, що її родич не був професійним військовим і в мирне життя зводив будинки, виготовляв дахи, допомагав людям створювати їхній новий щасливий світ і затишок:

“Але коли довелося взяти до рук зброю, щоб цей мирний світ і затишок захищати – не сховався, пішов до війська. Двометровий красень, який завжди готовий був кинутися на допомогу… Він пішов виручати своїх і того дня: хоча мав уже йти на ротацію. “Але хлопцям треба помогти” – пояснював сестрі… З того бою він не повернувся. Саша не вважав себе героєм – але для нас він таким є. Бо кинувся виручати і підтримувати не тільки побратимів з 2-го батальйону 25-ї бригади ЗСУ. Він затулив собою нас усіх. Всю родину”, – розповіла про свого племінника Мазур.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...