facebook

Зеленський розповів про “дуже важливе завдання”, яке виконують зараз ЗСУ у Бахмуті

Зеленський впевнений, що ще трохи і Україна почне перемагати Росію.

Українські військові перебувають у Бахмуті, місто не окуповане Росією. Там підрозділи Сили оборони виконують “дуже важливе завдання”.

Про це сказав український президент після виступу G7 у Японії у неділю, 21 травня.

“Ми не кидаємо людей вмирати, для нас люди – це скарб, це найголовніше, що в нас є. Немає ніяких непорозумінь. Я чітко розумію, що відбувається в Бахмуті. І ми всі чітко розуміємо, для чого все це відбувається. Я не можу ділитися з вами тактичними поглядами наших військових. Але ми сьогодні бачимо, що країна, яка в десятки разів нас більша, не може виграти цю війну. Ми розуміємо, що ще трошки – і ми будемо перемагати. Тому ми діємо так, як ми діємо, цінуючи життя людей. Найскладніше – якщо в Бахмуті була б якась військово-тактична помилка, і люди могли б бути в оточенні. Військові знають, як не допустити, щоб наші люди потрапили в полон до ворога”, – прокоментував Зеленський.

“Сьогодні вони виконують дуже важливе завдання, сьогодні вони знаходяться в Бахмуті. В яких точках – ділитися не буду, але це говорить про те, що Бахмут не охоплений сьогодні Російською Федерацією. Ніяких двох або трьох тлумачень цьому не може бути”, – наголосиві президент України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...