facebook

У Польщі подружжя викрало жінку, поголило її та зґвалтувало: шокувальна причина

Так пара хотіла вирішити конфлікт між ними та потерпілою

У Польщі 46-річний чоловік та 30-річна жінка викрали свою 38-річну знайому. Вони на два дні закрили потерпілу в помешканні, били її, а чоловік змушував займатися з ним сексом.

Про це пише onet.pl.

Інцидент стався у Гданську. Між парою та потерпілою стався конфлікт і щоб врегулювати його, вони запросили 38-річну знайому до себе в квартиру. Там жінку зачинили та жорстоко з неї знущались.

Прессекретарка Регіональної прокуратури в Гданську, прокурор Гражина Вавринюк, повідомила, що 38-річну жінку утримували в одній з квартир в період з 13 по 15 травня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У цій квартирі жив чоловік зі своєю співмешканкою. За її словами, між жертвою і чоловіком виник конфлікт, який повинен був з’ясуватися в день зустрічі в квартирі. Жертву побили, а також поголили частину голови. Скориставшись ситуацією, в якій опинилася 38-річна жінка, чоловік схилив її до статевого акту”, – розповіла вона.

Відпустивши жертву, 46-річний чоловік погрожував позбавити її життя.

“Жінка повідомила про цей випадок у поліцію. Підозрювані були заарештовані 16 травня. Їм висунули звинувачення в позбавленні жінки волі з особливими муками”, – повідомила прессекретарка Регіональної прокуратури в Гданську.

Чоловікові також висунули звинувачення в тому, що він схиляв жертву до статевого акту і погрожував їй. Підозрювані не визнали своєї провини. Суд вирішив заарештувати їх на три місяці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...