facebook

Три напої, які корисніші за воду

Вода підтримує всі процеси життєдіяльності в нашому організмі в нормі, але іноді її можна замінювати іншими, ще більш корисними напоями.
Велика частина нашої планети покрита водою. Наш організм складається майже з самої води. Ми постійно чуємо про користь води для нашого здоров’я.
Без неї життя неможливе.

Вона підтримує шкіру пружною, свіжою і молодою.
Насправді є навіть більш корисні для нашого організму, ніж вода, напої. Це гарна новина для тих, хто не любить пити воду, але хоче бути здоровим.

Тепер її можна замінити іншими натуральними і корисними напоями, відзначають дієтологи.

Не забувайте, що натуральні напої завжди корисніше покупних. Не купуйте готові напої з підсилювачами смаку, консервантами і дешевими добавками, шкідливими для організму.

Відкрийте для себе три напої, які корисніші, ніж вода
Сік буряка

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше було дуже складно купити натуральний сік з буряка в магазині, тим більше буряковий сік без консервантів. На щастя, зараз практично в кожному магазині його можна знайти у відділі натуральних продуктів. Він не тільки дуже смачний, але і містить вітаміни А, B і C, антиоксиданти, кальцій, амінокислоти, калій, магній, цукор і воду.
Кокосова вода

Напевно ви відразу ж подумали про неї, коли прочитали про наш список найкорисніших напоїв, адже про кокосову воду постійно говорять у всіх реаліті-шоу і програмах про здоров’я. Дуже часто люди п’ють тільки цю воду, адже вона дуже збалансована і містить дуже багато калію. Цей мінерал забезпечує необхідне нашому організму зволоження.

Вода з алое вера

Одне з найбільших відкриттів 21 століття – це алое вера. Кожен день ми дізнаємося про нього все більше і більше дивовижних фактів: це відмінний засіб, який регулює рівень холестерину і тригліцеридів у крові.

Завдяки вмісту в алое вера антиоксидантів і очищаючих речовин, воно благотворно впливає на кишкову мікрофлору і захищає наші клітини від передчасного старіння.

Якщо ви страждаєте від запору, проблем з холестерином або порушення кровообігу, це ваш напій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...