facebook

Раптово помер один з близьких друзів путіна Сільвіо Берлусконі

Політик пішов з життя на 87-му році життя.

В Італії помер колишній прем’єр-міністр Сільвіо Берлусконі. Політик помер на 87-му році життя.

Про це повідомляє Corriere.

Берлусконі помер у лікарні Сан-Раффаеле в Мілані.

Берлусконі повернувся в Сан-Раффаеле минулої п’ятниці після тривалої госпіталізації – 45 днів – яка закінчилася кілька тижнів тому через пневмонію та форму лейкемії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, італійського політика 5 квітня відвезли до міланської лікарні “Сан-Раффаеле”, і спочатку лікарі підозрювали пневмонію. Проте, за даними журналістів, під час нещодавньої госпіталізації Берлусконі було зроблено аналізи, які показали, що запалення легенів може бути пов’язане із загальною слабкістю організму, спровокованою лейкемією.

“Сільвіо Берлусконі страждає на лейкемію. Болі, які мучать його, і пневмонія останніх кількох днів насправді є ускладненнями, які можуть завдати шкоди і так ослабленому організму”, – писали раніше італійські ЗМІ.

Чим відомий Берлусконі: дружба з Путіним та секс-скандали з неповнолітніми
Сільвіо Берлусконі – людина, яка суттєво впливала на італійську політику останню чверть століття. Мільярдер зі скандальною репутацією, який неодноразово потрапляв на лаву підсудних.

Найвідоміший і найбагатший товариш Путіна в Італії, за понад 20 років перебування того при владі в Росії, ніколи не приховував своїх особливих стосунків з російським очільником. Після вторгнення Росії до України їхня дружба стала ще міцнішою.

12 лютого Сільвіо Берлусконі, коментуючи офіційну поїздку Володимира Зеленського до Європи, заявив, що ніколи не вів би переговори з президентом України, якби обіймав посаду прем’єр-міністра Італії. За його словами, повномасштабне вторгнення ЗС РФ не сталося б, якби “український лідер припинив напади на Донбас”.

“Я б ніколи не пішов розмовляти із Зеленським, тому що ми спостерігаємо спустошення його країни та вбивства її солдатів і мирних жителів. Тому я дуже й дуже негативно оцінюю поведінку цього джентльмена”, — продовжив Берлусконі та закликав Захід призупинити військову допомогу Києву, щоб змусити Київ сісти за стіл переговорів із Росією.

2015 року Берлусконі святкував із Путіним в Криму анексію Росією українського півострова, попиваючи колекційне вино 240-річної давності на комбінаті “Массандра”. Після цього СБУ заборонила мільярдеру в’їзд до України на три роки.

Секс-скандали
Сільвіо Берлусконі влаштовував у приватних резиденціях вечірки. І під час однієї з них мав інтимний зв’язок із марокканкою Карімою ель-Махруґ (на прізвисько Рубі), якій тоді не було 18 років. Це в Італії вважається порушенням закону і трактується як секс із малолітніми.

Ба більше, коли цю дівчину затримала поліція в Мілані, звинувативши її у крадіжці, сам Берлусконі, перебуваючи тоді у Парижі на важливій зустрічі, подзвонив у відділок. Він вимагав звільнити затриману, сказавши, що вона була “племінницею Мубарака”, екс-президента Єгипту. З цим пов’язане і обвинувачення у зловживанні службовою посадою. Саме після цього телефонного дзвінка з Парижа у травні 2010 року і розгорівся великий скандал “Рубі-ґейт” довкола екс-прем’єра та сексуальних послуг елітних повій.

Суд засудив колишнього прем’єр-міністра Італії до семи років позбавлення волі у справі неповнолітньої танцівниці Рубі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...