facebook

У Польщі заарештували 14-річного хлопця, який жив із мертвими батьками: як закінчилась моторошна історія

Хлопець не повідомив про смерть батьків, бо боявся.

У Польщі знайшли мертвим подружжя віком 42 та 50 років. Тоді ж затримали їхнього 14-річного сина, який кілька днів прожив у будинку разом із покійними батьками, тіла яких уже почали розкладатися. У червні 2023 року прокуратура повідомила про завершення резонансної справи.

Про це пише onet.pl.

Окружна прокуратура у Варшаві завершила розслідування загибелі лікаря та його дружини в Кельпіні під Варшавою. На думку прокуратури, жодна третя сторона “не причетна до їхньої смерті”.

Як заявив Шимон Банна з Варшавської регіональної прокуратури, “провадження було припинено 5 червня 2023 року на підставі пункту 1 частини 1 статті 17 Кримінально-процесуального кодексу”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він додав, що зібрані докази “не дали підстав для висновку, що треті особи причетні до смерті жертв”. Він також зазначив, що прокуратура не буде надавати подальшу інформацію про деталі розслідування.

У серпні 2022 року в будинку в містечку Кельпін під Варшавою були знайдені тіла подружньої пари віком 42 та 50 років. У зв’язку зі справою був затриманий їхній 14-річний син. Він кілька днів прожив у будинку з мертвими батьками.

Під час затримання підліток перебував у кінотеатрі. Він стверджував, що не вбивав своїх батьків. Хлопчик нібито розповів слідчим, що “його батьки раптово померли, і він злякався, не знав, що робити, і тому нікому про це не повідомив”.

Слідство розглядало дві версії подій: перша припускала, що подружжя померло від отруєння, а друга – що їх було вбито.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...