facebook

Розпочато процес бальзамування: акулу, що вбила росіянина, виставлять у музеї в Єгипті

Тіло акули, яка вбила громадянина рф під час купання у морі, виставлять у музеї в єгипетському місті Хургада. Вже розпочато процес бальзамування її тіла.

Про це повідомляє єгипетське видання MZMZ, передає “Букви”.

Нагадаємо, що 8 червня акула напала на громадянина рф. Внаслідок атаки 23-річний росіянин Володимир Попов із Архангельська загинув.

Після інциденту акулу спіймали рибалки. Її вже забрали у них та транспортували компетентні органи до Інституту морських наук у Хургаді для аналізу та розтину.

Фахівці підготують науковий звіт про її поведінку. Вони вже вилучили частину тіла туриста зсередини, решту витягли із моря.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Місцева влада вивчає можливість запобігти подальшим нападам акул на людей.

Уряд обговорює можливості зобов’язати готелі встановлювати сітки на пляжах. Також йдеться про те, аби готелі та туристичні селища встановлювали рибальські сітки із конкретними специфікаціями на певних відстанях від берега.

Пані посол України у США Оксана Маркарова вирішила опублікувати свою рефлексію про реакцію світу на жарти про росіянина, якого з’їла акула. Вона наголосила, що світ підходить до українців: з упереджено завищеною планкою, попри століття пригнічення з боку РФ, Голодомор, репресії та війну, яка триває вже майже 10 років. Дипломатка вважає, що “жертві, яка бореться, намагаються відмовити навіть у праві на емоцію щодо ката”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...