facebook

У Польщі чоловік здавав квартиру дівчатам та жорстоко їх ґвалтував: жертв може бути багато

Польські правоохоронці розшукують жертв та свідків зґвалтувань.

У Польщі у місті Вроцлав затримали чоловіка, який здавав квартиру молодим жінкам: він знущався з орендарок та ґвалтував їх. За це йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Про це пише onet.pl.

За даними слідства, поляк здавав в оренду свою квартиру виключно молодим жінкам. Після цього він погрожував їм виселенням та змушував вступати з ним у статевий акт. Чоловіка уже заарештували.

“За дорученням прокурора Сілезького відділу Департаменту боротьби з організованою злочинністю і корупцією Національної прокуратури в Катовіце співробітники Воєводської комендатури поліції у Вроцлаві затримали Радослава Д., підозрюваного у скоєнні численних злочинів на шкоду жінкам, які винаймали у нього квартиру”, – повідомили в пресслужбі Національної прокуратури Польщі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прокуратура висунула Радославу Д. звинувачення у зґвалтуванні, примушуванні до статевого акту, використанні уразливого стану, жорстокому поводженні та шахрайстві.

Слідство встановило, що підозрюваний Радослав Д. у 2009-2014 роках здавав в оренду багатокімнатну квартиру на вул. Ставова, 2/12 у Вроцлаві, переважно молодим жінкам, і скоїв численні злочини проти орендарок.

У зв’язку з розслідуванням прокуратура звертається до осіб, які перебували в квартирі, яку здавав підозрюваний Радослав Д., і контактували з ним або були свідками злочину, з проханням зголоситися.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...