facebook

27 ножових поранень: вбивцю 19-річної студентки у Львові посадили до в’язниці

Вбивцею був хлопець студентки

Нестор Литвинчук, вбивця дев’ятнадцятирічної студентки, був засуджений Личаківським районним судом у Львові до довічного позбавлення волі. Злочин хлопець вчинив ще 2 роки тому: своїй дівчині він завдав 27 ножових поранень. Про це повідомило видання Zaxid.Net.

Деталі

29 березня 2021 року, після того, як дев’ятнадцятирічна студентка Дар’я покинула свій гуртожиток у Львові, з нею зник зв’язок. Вже наступного дня Дар’я повідомила поліцію про зникнення доньки. У той день дівчина на орендованій квартирі зустрілася зі своїм хлопцем Нестором, з яким майже два роки зустрічалася, проте збиралася розірвати стосунки. Уже наступного дня Дар’ю знайшли мертвою. Її 27 разів поранили ножем у ділянку грудей, зокрема серце та легені.

Як повідомив адвокат Ігор Акер, який представляв інтереси батька Дар’ї в суді, зловмисник визнав свою провину та намагався переконати суддю, що кається в тому, що вчинив. Захисники Нестора таким чином намагалися перекваліфікувати статтю обвинувачення та пом’якшити вирок. Адвокати зловмисника говорили, що 27 ножових поранень – це не особлива жорстокість. При цьому Акер поділився, що Нестор під час засідання вів себе дуже цинічно.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У судовому засіданні він визнав, що він готувався до того завчасно, привіз з собою ніж. З пошукової бази його телефона було видно, що він шукав, як здійснити вбивство, яке за це передбачене покарання, як уникнути відповідальності. Все було попередньо сплановано, і він це підтвердив у судовому засіданні. Це була цинічна поведінка в суді. Він читав з папірця, що визнає вину і щиро кається. З його вигляду не було видно, що він шкодує за те, що здійснив. Його “щире каяття” можна розцінювати як спробу уникнути найвищої міри покарання
Нестор Литвинчук має сплатити батькові Дар’ї 861 тис. грн. Сама Дар’я була з Дніпропетровської області і навчалася на другому курсі ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю “Перська мова та література”. Вона була однією з кращих студенток на курсі. Поки дівчина навчалася у Львові, її хлопець Нестор жив на Житомирщині, тому вони бачилися рідко, коли Литвинчук приїжджав до Львова.

Нещодавно у Києві чоловік загрожував поліціянтам.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...