facebook

“Він кричав про допомогу…”: В Одесі чоловіка прикували ланцюгом до стіни (відео з місця події)

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеси, передає Корупція.Інфо.

У неділю ввечері, в Одесі патрульні поліцейські звільнили викраденого чоловіка, якого зловмисники взяли в заручники

Повідомлення про викрадення правоохоронці отримали у Київському районі міста.

Як повідомила у телефонній розмові заявниця, зловмисники викрали та утримують у заручниках її громадянського чоловіка. За словами жінки, чоловіка утримуватимуть у неволі, допоки він не розрахується з боргом.

Проте поліцейським вдалося встановити ймовірне місцеперебування пoтерпiлoгo, тож вони розпочали пошуки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під час обстеження прилеглої території гаражного комплексу поліцейські виявили підсобне приміщення, з якого було чутно крики про дoпoмогу. У приміщенні перебував викрадений чоловік, прикутий ланцюгом за шию до стіни. Заручника визволили.

Відомості про подію внесені до ЄРДР з попередньою кваліфікацією кримінально правопорушення за статтею “незаконне позбавлення волі або викрадення людини”.

Слідчі вживають заходів щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння злочину.

Одеські патрульні врятували чоловіка, якого незаконно позбавили воліВчора, близько 22-години, патрульні отримали інформацію про викрадення людини у Київському районі міста.У телефонній розмові заявниця пояснила інспекторам, що зловмисники викрали та утримують у заручниках її громадянського чоловіка, доки він не розрахується з боргом.Правоохоронці встановили ймовірне місцеперебування потерпілого й розпочали пошуки.Під час обстеження прилеглої території гаражного комплексу поліцейські виявили підсобне приміщення, з якого були чутні крики про допомогу.У приміщенні знаходився викрадений чоловік, прикутий ланцюгом за шию до стіни.Заручника визволили.На місце події викликали слідчо-оперативну групу для проведення необхідних процесуальних дій.Відомості про подію внесені до ЄРДР з попередньою кваліфікацією кримінально правопорушення за статтею 146 ККУ (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).Наразі слідчі приймають заходи по встановленню та затриманню осіб причетних до скоєння даного злочину.

Posted by Патрульна поліція Одеси on Montag, 16. Oktober 2017

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...