facebook

Повістка зі стріляниною: в Одеській області військкомат прокоментував інцидент

За словами військових, стрілянина розпочалася через тиск на співробітників ТЦК.

На Одещині військкомат прокоментував конфлікт зі стріляниною, який стався на ринку міста Рені між його представниками та громадянами.

“Під час роботи з оповіщення громадян між місцевими жителями та співробітниками одного з районних ТЦК та СП Одещини в ході вручення повістки виник конфлікт. З метою зупинки групового тиску на військовослужбовців, один з них здійснив постріл в повітря зі стартового пістолету в громадському місці”, – йдеться у повідомленні Одеського обласного ТЦК та СП.

У військовому відомстві зазначають, що на місце події викликали поліцейських, які встановили усіх учасників інциденту. З усіма наразі проводяться слідчі дії. Зброю, набої та інші речові докази вилучено та направлено на експертизу.

Правоохоронці відкрили провадження, процесуальне керівництво якого виконує Білгород-Дністровська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону. Крім того, військовим командуванням призначено службове розслідування.

Що сталося в Рені

18 червня у соцмережах почали поширювати відео, та писати, що на ринку міста Рені на Одещині представники військкомату почали стріляти нібито при спробі затримати чоловіка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сьогодні, 19 червня, у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області заявили, що за фактом події розпочато провадження за ч. 4. ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Вона передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...