facebook

Рідний брат водія одеського військкома виїхав до Іспанії як особа з інвалідністю: деталі

За словами Михайла Ткача, хлопець скоріше за все працює водієм матері військового комісара.

Скандальний одеський військком Євген Борисов, на матір якого записаний розкішний маєток в Іспанії на 3 млн євро, вивіз за кордон брата свого водія.

Про це йдеться у розслідуванні журналіста Михайла Ткача “Батальйон Іспанія” на “УП”.

Журналіст помітив біля розкішного маєтку водія, який згодом сам вирішив переслідувати знімальну групу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Розслідувачі з’ясували, що цим хлопцем є Ніколаєв Ігор Михайлович, 2003 року народження. Це рідний брат водія одеського військкомісара Борисова – Ніколаєва Михайла.

“Брат цього хлопця не просто водій, а співробітник Одеського обласного ТЦК та СП. Тобто старший брат працює водієм одеського військкома, а молодшого брата зафіксували в Іспанії за кермом автівки матері військкома Борисова. Так у нас народилася версія, що моодший брат – це іспанський водій одеського військового комісара Борисова”, – додав автор розслідування.

Джерела журналістів у Держприкордонслужбі повідомили, що Ігор Ніколаєв отримав закордонний паспорт лише 2022 року, вже під час повномасштабного вторгнення. Наразі він вже двічі залишав країну – на 4 місяці і на 5. Саме під час другого виїзду журналісти і “спіймали” Ігоря Ніколаєва в Іспанії.

“Хлопець виїхав з України до Іспанії як інвалід ІІІ групи. Для того, щоб їздити на авто матері військового комісара”, – говорить Ткач.

Ніколаєв-старший запевняв журналістів, що не знає, що його брат робить в Іспанії, але сказав, що він може залишити територію країни, бо є особою з інвалідністю.

Сам Євген Борисов визнав, що старший Ніколаєв був його водієм, але два роки тому. А молодшого, Ігоря, який їздить машиною, зареєстрованою на матір військкома, Борисов нібито не знає.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...