facebook

“Досі не знаємо вбивцю”: Костянтин Грубич показав фото загиблої в ДТП дочки

Він все ще важко переживає втрату дитини.

Український телеведучий Костянтин Грубич дев’ять років тому втратив дочку Ольгу. Дівчина поверталася додому і потрапила під машину. Водій втік з місця злочину.

Сьогодні, 13 липня, річниця смерті дівчини, якої не стало в 17-річному віці. У цей день Грубич вшановує пам’ять дочки. Він каже, що часто бачить сни з нею. З одного боку вони його лякають, а з іншого – приносять радість. Він чекає на них, бо вони дарують йому відчуття, що нічого не сталося.

“Страх же настає, коли крізь сон все ж розумію, що я сплю і знову потрібно прокидатися, нести хрест батька, який поховав свою дитину…” – говорить Грубич.

Він додав, що нагадує цю історію всім, хто молився, підтримував і переживав за Олю, коли вона перебувала в лікарні після ДТП. А також він пише про Ольгу, щоб донести важливу думку батькам, які втратили своїх дітей:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Нам випало найбільше з можливих нещасть. Роки не дають полегшення і розради, біль не вщухає, він може атакувати зненацька. Тому раджу не плекати ілюзій на порятунок у часі. Замість цього максимально відволікайтеся: працюйте, спілкуйтеся, допомагайте, воюйте (якщо відчуваєте порив)… тільки не терзайте собі душу і не концентруйтеся на своїй втраті”.

Крім того, Костянтин розповів, що він досі не знає вбивцю своєї дочки. Він підозрює, що правоохоронні органи приховують від нього особу злочинця.

“Ми досі нічого не знаємо про вбивцю. У мене все сильніше відчуття, що поліція приховала від нас правду з самого початку. Мене заспокоює віра в Бога, і він напевно найкращий суддя”, – підсумував ведучий.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...