facebook

Інтерв’ю Леттермана із Зеленським може отримати премію “Еммі”

Спецвипуск Netflix, в якому брав участь президент України, потрапив у номінацію на престижну нагороду.

Інтерв’ю президента України Володимира Зеленського, яке він дав Девіду Леттерману для спецвипуску шоу “Мій наступний гість не потребує представлення”, може отримати престижну премію “Еммі”. Його записували у київському метро, у жовтні 2022 року.

Як повідомляє Billboard, в номінації на премію за “Видатний документальний серіал або спецвипуск”, інтерв’ю Зеленського” побореться ” за перемогу з чотирма іншими проектами.

Так, на премію “Еммі” також висунули спецвипуск документального шоу “світло, яке ми несемо” з Мішель Обамою і Опрою Вінфрі, проект “Куштуйте націю з Падмою Лакшмі”. Крім цього, до номінації потрапили спецвипуск Стенлі Туччі “У пошуках Італії”, а також документальний телесеріал з коміком Камал Беллом “Поєднуючи тіні Америки”.

Хто ж отримає “Еммі” в даній номінації – стане відомо вже скоро, 18 вересня. У цей день відбудеться 75-а церемонія нагородження престижною премією.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Інтерв’ю Зеленського Леттерману – що відомо
Під час спецвипуску Netflix “Мій наступний гість не потребує представлення”, який був знятий в київському метро, Леттерман обговорив із Зеленським чимало цікавих тим. Так, президент розповідав, про що він мріє. Зеленський чесно зізнався, що після перемоги він хоче відправитися на море і пити пиво.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...