facebook

Осінь посеред літа: синоптик попередила українців про нетипову погоду

У суботу частину України накриють сильні дощі, а температура впаде до +17…+19 градусів.

Незабаром погода в деяких областях України суттєво зміниться: очікується різке похолодання та сильні опади. Про це попередила синоптик Наталка Діденко.

“Із найближчої нетипової для літа погоди – 22 липня, в суботу, на півночі пройдуть сильні дощі та похолоднішає до +17…+19 градусів!” – прогнозує вона. За даними Наталки Діденко, вже у неділю погода вирівняється – проясниться та потеплішає.

Завтра ж, за її прогнозом, Україна опиниться значною мірою у сухому повітрі та сонячній погоді. “Бо сьогоднішні дощі з атмосферним фронтом вже залишать нашу територію і підуть далі на схід (хіба найближчої ночі ще затримаються в східних областях та в Приазов’ї), а дощі з іншим атмосферним фронтом ще не встигнуть дійти”, – пояснила вона.

Тож, за словами Наталки Діденко, 19 липня в Україні переважатиме суха погода практично повсюди, лише пізно ввечері фронт із заходу дістанеться західних областей України і зумовить там зливи та грози.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Температура повітря в Україні очікується комфортною, впродовж дня максимально +24…+29 градусів, лише у південній частині буде до +30 градусів.

У Києві 19 липня опадів ттакож не передбачається. Температура повітря коливатиметься в межах +25…+27 градусів.

Погода в Україні – прогноз на тиждень

За даними Укргідрометцентру, найближчого тижня в Україні чергуватиметься суха й дощова погода. Подекуди опади будуть у супроводі гроз.

Температура у більшості областей дещо знизиться, лише на півдні збережеться спека +30…+35 градусів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...