facebook

За Україну, за всіх нас віддав своє життя Ростислав Лазоришин народилися в селі Кадобна. Вічна слава Ростику і співчуття рідним

Трагічна звістка надійшла 21 липня в село Кадобна Брошнів-Осадської громади на Івано-Франківщині.

«На Харківському напрямку під час наступу загинув мій Брат! Перший з Кадобни! Вічна памʼять про Тебе, Бро, житиме в наших серцях», — повідомив у соцмережі Іван Боднар.

Загибель військового в коментарі «Вікнам» підтвердив депутат Калуської міської ради Іван Мазурик. За його словами, загинув Ростислав Лазоришин, якому 2 червня виповнилося 27 років. Боєць загинув, отримавши осколкове поранення плечей та шиї, не сумісне з життям.

“При виконанні бойових обовʼязків в Луганській області загинув наш односельчанин Лазоришин Ростислав Михайлович, 02.06.1996 р. н. Війна забирає найкращий цвіт нації. Невимовне горе для всіх. Щирі співчуття всім рідним і близьким і нехай Господь допоможе перенести важке горе. Низький уклін і вічна памʼять в наших серцях і молитвах Герою України. Спочивай з Богом, Ростику”, — висловила співчуття заступниця голови Брошнів-Осадської селищної ради, депутатка Калуської районної ради Наталія Олексюк.

Як стало відомо, в селі Кадобна народилися рідні Ростислава Лазоришина. А сам він навчався та проживав у Калуші. Вічна слава Герою і співчуття рідним!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...