facebook

Аномальний град не залишає Італію: ще одне місто вкрило льодом (відео)

Рятувальники отримали близько ста викликів у провінції.

Екстремальні погодні явища не залишають Італію. Сильний град обрушився на Болонью. У багатьох районах зафіксовано руйнування.

Як пишуть La Repubblica та місцева газета Il Resto del Carlino, вранці муніципалітет Болоньї попередив громадян про сильний шторм із поривами вітру та градом.

“На Болонью насувається сильний шторм із шквалистим вітром і градом: звертайте увагу на підземні переходи, дорожні знаки, дерева”, – йдеться в повідомленні.

Вже вдень 22 липня стрімкий і загрозливий град обрушився на місто. Град, розмір якого досягав 3-4 сантиметрів в діаметрі, вкрив вулиці, побив дерева та вікна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На півночі Італії після днів нестерпної спеки випав сильний град. Вулиці вкрили шматки льоду.

Як пише The Guardian, зливи з градом обрушилися на регіони Ломбардія та Венето на півночі Італії.

На вулицях Сереньо (Ломбардія) внаслідок значних опадів утворилися “річки”, вкриті шматками криги. Відео, поширене в соцмережах, демонструє, як шматки льоду плавають безлюдною вулицею, а власник магазину взуття на першому поверсі намагається врятувати приміщення, виштовуючи воду та лід назовні.

В іншому північному регіоні, Венето, напередодні випав град, розмір якого сягав 10 сантиметрів в діаметрі. Через величезний град було травмовано понад 100 осіб – вони постраждали або через удари шматками льоду, або через розбите ними скло. Губернатор Лука Зая оголосив надзвичайну ситуацію.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...