facebook

Астролог Влад Росс: У серпні Путін може влаштувати справжній Армагеддон

Астролог Влад Росс в інтерв’ю УНІАН розповів, що чекає на Україну в серпні, чи продовжить Росія терирозувати наші міста і знищувати архітектуру, а також жителям яких міст варто бути максимально обережними і коли нарешті закінчиться війна.

Владе, в серпні Україна відзначатиме День Незалежності, а всі ми знаємо, як сильно Путін любить красиві дати. Скажіть, чи чекати українцям чергового терору напередодні свята?

Так, цього місяця буде дуже погане розташування Чорного Місяця. Він проходитиме прямо по стереиму планет натальної карти України. Чорний Місяць несе негатив і різного роду небезпеки, особливо поблизу 24 серпня. Тому після 15-х чисел серпня є небезпека для Запорізької АЕС і підприємства “Кримський Титан”. Може бути техногенна катастрофа.

Ну, і протягом усього місяця триватиме бомбардування портових зон. Також у Києві Путін може влаштувати схожий Армагеддон, як в Одесі. Єдине, що може нас врятувати – це військовий переворот в Росії, який може відбутися з 19 по 25 серпня. У гороскопі Путіна Марс буде проходити по Сатурну і Меркурію. Є великий шанс, що те, що не зробив Пригожин, зробить, наприклад, російський генерал Михайло Теплинський.

Шанси на переворот у Москві можуть бути збільшені, якщо диктатор таки застосує тактичну ядерну зброю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

А яка ймовірність того, що в серпні Путін дійсно її застосує?

Він постійно підвищує ставки. Тому чим далі в ліс – тим більше дров і більше ймовірності, що він її застосує. Тим більше Путін її вже вивіз на територію Білорусі. Вони можуть удати, що ПВК “Вагнер” захопили ці боєголовки і саме це угруповання винне в ударі ядерною зброєю. Більш того, якщо таки буде застосовано ядерну зброю, то, швидше за все, по Польщі.

Днями Росія влаштувала ракетну атаку на Одесу, в результаті якої було знищено Спасо-Преображенський собор. Чим це обернеться для Путіна і чи понесе він покарання?

Я давно говорив, що найнебезпечніша ситуація буде в Одесі, тому що, згідно з гороскопом, по цьому місту проходив Марс – планета вбивств і руйнувань. Тобто вісь катастроф насунулася на Одесу десь до 2 вересня 2024 року. Попереду ще цілий серпень, тому не варто ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Ось ця вісь катастроф буде зараз руйнувати історичні будівлі.

Що стосується саме Спасо-Преображенського собору, то її святив антихрест Кирило (генерал-полковник ФСБ Гундяєв) рівно 13 років тому, 21 липня. Так ось, він освятив всі ці ракети і рівно через 13 років вони знищили цей собор. З цього виходить, що людині з Чорним Місяцем в Стрільці не можна ставати священиком і очолювати ідеологічні системи. Якби у нього була сильна господня сила, цього б не сталося.

Після знищення собору Путін буде горіти в пеклі. Я говорив, що Одесу-маму чіпати не можна. А хто посміє її зачепити, той згорить в попелі. Путіну це відгукнеться вже остаточно і безповоротно. Не можна чіпати священне місто.

Тому після знищення собору, велике провидіння Господа Бога просто знищить диктатора. Тепер я абсолютно впевнений, що жити він не буде. Його вб’ють в найближчий рік.

Тобто до суду в Гаазі він не доживе?

Так, це однозначно. Його гримнуть набагато раніше. Господь Бог йому цього не пробачить. Путін – це демон, диявольський виплідок.

Ви сказали, що найнебезпечніший період в Україні почнеться з 15 серпня. Які міста можуть постраждати в першу чергу?

Погана доля може чекати на Суми і Сумську область, Дніпро, Миколаїв і всі міста біля Дунаю. Наприклад, Болград, Ізмаїл, Чорноморськ, смт Південний, Очаків та інші. Нам просто необхідні протикорабельні комплекси NASAMS і Patriot. Ми їх отримаємо протягом місяця, і тоді нам не будуть страшні російські ракети.

Але ще раз хочу сказати, що найнебезпечніша ситуація буде в Одесі, може бути багато жертв. Путін захоче її знищити, стерти з лиця Землі, як він це зробив з Маріуполем, Харковом і Бахмутом.

А на що варто чекати жителям заходу України? Наприклад, нещодавно Росія раптово обстріляла Львів.

Така ситуація триватиме. Якщо раніше бомбили тільки Львів, то зараз можуть ще завдавати ударів по Івано-Франківську та Чернівцях. З Чернівцями взагалі неоднозначна історія. Путін вважає, що це місто є територією Румунії, тому туди теж може щось прилітати. Тим більше, там теж є красиві історичні центри, а у диктатора зараз завдання знищувати саме їх.

Чи є у нас шанс якось виправити ситуацію і убезпечити міста від масованих обстрілів?

Так, якщо ЗСУ почнуть бомбити Рубльовку. Ви помітили, що після того, як дрони полетіли на Москву, вони перестали бомбити Одесу? Ще кілька таких дронів на Росію і все. Путін розуміє тільки удар в зуби. По відношенню до нього потрібно застосовувати тільки силу. Тобто, коли на Росію полетять ATACMS і літаки, ми виграємо у війні. Що заважає Байдену за один день, як він каже, дати нам ATACMS? Ми б просто знищили Чорноморський флот, тоді Росія не знищувала б Одесу.

Скажіть, чи будуть якісь перемоги у ЗСУ в серпні?

У серпні практично всі планети будуть ретроградними, тому великих просувань на фронті я не передбачаю. Все почнеться набагато веселіше після 27 серпня, коли Марс вийде з Діви – планети дрібної боротьби. Тобто поки ситуація буде така: десять кроків вперед, два назад. Зате є хороша можливість прориву фронту після 27 серпня і весь вересень. Тоді вже російський фронт посиплеться і Росія оголосить про нову хвилю мобілізації.

Чи можемо ми найближчим часом звільнити якісь території?

Звичайно. В першу чергу ми повернемо Бахмут. Також ми звільнимо дрібні населені пункти. Будуть невеликі просування. Однак є одна ключова точка – Волноваха. Після її звільнення ми виграємо війну. Я думаю, що навіть крутіше буде забрати її, ніж Крим. Там залізничні колії, тому якщо ми перекриваємо Волноваху і буде підбито Кримський міст, то сам Крим опиниться в блокаді.

І наостанок скажіть: коли закінчиться війна?

Я тепер точно знаю, що нам буде надано все для того, щоб ми виграли війну під президентські вибори в Америці. Війна спеціально розтягується Джо Байденом, і так буде до середини наступного року. Тобто він хоче перемогти на виборах і прийняти Україну в НАТО.

Цієї зими все буде відбуватися так, щоб ми втрачали свої території, а в цей час Байден нібито буде шукати кроки до загального примирення. Але в кінцевому підсумку Зеленського не переламати, він не погодиться втратити території.

Єдиний шанс у Байдена виграти вибори – зробити так, щоб війна затягнулася. Потім в березні він дасть нам літаки в повному обсязі і оголосить про те, що він врятував Європу і весь світ, і що саме завдяки йому закінчилася російсько-українська війна.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...