facebook

Биткою “вибивав правду”: з’явилося відео знущань рівненського військкома з підлеглого

Керівник ТЦК та СП у Рівненській області погрожував підлеглому зламати руку бейсбольною биткою, якщо той не розповість про свою співпрацю із правоохоронцями.

На сайті Державного бюро розслідувань опубліковано відео, на якому керівник Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки знущається зі свого підлеглого, б’є його бейсбольною биткою і погрожує зламати руку. Керівник районного ТЦК усе це знімає на телефон.

На оприлюднених кадрах, які тривають близько 40 секунд, у своєму службовому кабінеті рівненський військком вимагає від молодика “розповісти правду”.

Водночас він змушує підлеглого покласти руку на диван, демонструючи намір зламати її, якщо той не буде говорити.

У відомстві стверджують, що “полковник і підполковник довідалися, що водій стрілецької роти однієї з військових частин Рівненського районного ТЦК та СП планує доповісти про їхні порушення”.
Посадовці вирішили цього не допустити та побити хлопця биткою. Також у ДБР заявили, що потерпілого змушували ставати навколішки та вимолювати пробачення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тим часом у розпорядження УП потрапило повне відео, на якому після погроз підлеглий починає розповідати рівненському військкому про те, що правоохоронці начебто спіймали його з наркотиками і вимагали від нього “компромат” на керівництво. Для цього він мав зняти відео, нібито керівники військкомату зробили якісь документи, щоб допомогти комусь “відкосити” від мобілізації.

Наприкінці розмови керівник ТЦК та СП Рівненської області пропонує підлеглому написати заяву до СБУ, що його змусили підставити своїх керівників.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...