facebook

На війні загинув 43-річний калушанин Роман Корвацький

В російсько-українській війні загинув 43-річний калушанин Роман Корвацький.

«Знову від болю стискаються серця… Ще один Захисник, Герой, став ангелом небесним… Під час виконання бойового завдання, вірний військовій присязі, впав на полі бою калушанин, старший лейтенант Корвацький Роман Ігорьович, 1980 року народження», — ідеться в повідомленні Калуської міської ради.

Командир взводу протитанкових ракетних комплексів загинув 2 серпня в результаті мінометного обстрілу в зоні бойових дій на Харківщині, інформують «Вікна».

У соцмережі користувачка Ірина Федорів написала, що знала особисто Романа і його сім’ю:

«Важко підібрати слова… Я мала честь знати цю сім‘ю, я мала честь знати Романа, я мала честь з ним спілкуватись і при зустрічі вітатись, а він дарував свою теплу ледь помітну усмішку та обдаровував всерозуміючим поглядом. Він з перших днів повномасштабного вторгнення як і в 14- му пішов захищати нас прихрамуючи, опираючись на тростину, але ставлячи обов‘язок вище себе (це для пояснення тим, що заховались під спідниці та репетують, що їм повісток не давали і колись!!! вони пчихали і знають свої права). Прекрасний батько, коханий, син своєї держави. Розумний, як в сім‘ї, так і на роботі — завжди на своєму місці. Ідуть найкращі, ідуть на небо ті, що мали обов‘язок перед сім‘єю і матінкою-Україною… Нищиться генофонд нашої нації, повилазять з під спідниць ті, що знають свої «права», будуть створювати сім‘ї, займати керівні посади та не згадають Героїв, які захищали і їхні сім‘ї від лютого ворога, бо на їхньому фоні ці… особистості будуть виглядати сумно і бридко. Дівчатка, я плачу з Вами, та мої сльози не вартують і однієї Вашої сльози, моя біль від утрати не порівняти з Вашою. Тримайтесь, ідіть далі тим шляхом, що Ваш батько захищав. Вічна пам‘ять Герою».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...