facebook

Батьки знайшли оголошення про табір в інтернеті: подробиці загибелі 10-річного хлопчика

Зранку батьки передали Івана вихователю, а ввечері приїхали в морг забирати тіло сина.

Під Києвом у селі Ходосівка сталася трагедія. Під час відпочинку в дитячому таборі в озері втопився 10-річний хлопчик Іван.

Керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов розповів деталі трагедії.

“Батьки знайшли перше ліпше оголошення про дитячий табір в інтернеті, на вулиці передали сина “вихователю”, а вчора, 3 серпня, приїхали в морг забрати тіло свого 10-річного Івана… Так закінчилось купання дітей в селі Ходосівка на території престижного комплексу відпочинку. Як виявилось, саме сюди тренер привів купатись вісьмох хлопчиків. В результаті, з води вийшли тільки семеро дітей, труп ще однієї дитини витягнули з дна водолази”, – повідомив керівник поліції Київщини.

Нєбитов зазначив, що глибина озера, де купалися діти, сягала дев’ять метрів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Тренер, який відповідав за життя вихованців, нині затриманий. За залишення в небезпеці, що мало смертельні наслідки для дитини, 36-річному “вихователю” загрожує до восьми років позбавлення волі”, – зазначив він.

До слова, вихователем у таборі працював тренер з футболу.

“Шокує те, що літній табір і досі не надав правоохоронцям жодного документа щодо своєї діяльності. І ця сумнівна установа, і самі батьки порушили всі правила безпеки, та поки не трапилась біда, чхати хотіли на ризик для життя дитини”, – підсумівав Андрій Нєбитов.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...