facebook

Рак yбив відому російську акторку

Жінка довго боролася з хворобою

У понеділок, 4 вересня, в Росії після тривалої боротьби з онкологією пoмepла відома акторка Стела Барановська.

Як повідомила її адвокат Катя Гордон, останні дні життя були для жінки справжнім пеклом: її мучили нестерпні болі, вона не могла ні ходити, ні сидіти. “Останні дні ми були на зв’язку, Стеллина дитина навіть залишалася у мене вдома… Бабуся Стелли і її подружка Оля сьогодні о п’ятій ранку повідомили мені цю сумну новину. Зараз ми займаємося організацією похорону…”, – розповіла Катерина російському виданню.
За її словами, Стеллу активно підтримували її подруги – Анфіса Чехова, Лєра Кудрявцева, Зара. Але всі зусилля були марними: хвороба безперервно прогресувала. Сиротою залишився маленький син.

“Стелла померла якоюсь мученицькою смертю… У диких болях і переживаючи за те, що ти Макс Котін, навіть в цій ситуації відвернувся від свого маленького сина. А ще вона плакала через твій пост Мадіна Татраєва про те, що вона шарлатан… Їй допомагали друзі… І жила вона в злиднях… Артем грошей дав квартиру зняти, Анфіса, Зара допомагали, як могли… А ось і немає людини… Є хлопчик Даня з прочерком в графі батьківство… А дідусь з бабусею, багаті світські люди і знати про нього не хочуть… Боляче, гидко і прикро”, – написала адвокат на своїй сторінці в Instagram.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...