facebook

Потужна гроза вдарить з неймовірною силою у цих областях, синоптики приголомшили прогнозом”: фахівці про дощ і зливу

Вже завтра українцям слід готуватися до вражаючих опадів. У ряд областей суне страшна гроза. Пекельна спека зміниться різкими зливами.

Як інформує “Апостроф”, у вівторок, 8 серпня, з приходом довгоочікуваного похолодання більшій частині України, окрім східних і південних областей очікується комфортна погода з денним максимумом до +29, однак місцями країну накриють дощі з грозами.

Про це написала у своєму Telegram-каналі синоптикиня Наталка Діденко.

За словами Діденко, як і прогнозувалося, атмосферні фронти вже принесли в Україну дощі з грозами і послаблення спеки. Температура суттєво впала на більшій частині території країни, однак у багатьох центральних областях та на південному сході ще утримується спека.

“8 серпня на заході очікується +18+22, на сході та південному сході +29+34, на решті території України +23+29 градусів. Дощі з грозами завтра, у вівторок, пройдуть на заході, півночі та подекуди у центральних областях”, – прогнозує синоптикиня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Разом з тим, на сході і на півдні нашої країни буде сухо, окрім Одещини, де можливий дощ з грозою

“У Києві 8 серпня дощ та гроза більш ймовірні в другій половині дня. Температура повітря становитиме комфортні +23+25 градусів. Через високу вологість повітря важкувато дихати та є відчуття тропіків – коли вологість застигла у повітрі мікрокрапельками”, – попередила Діденко і закликала киян виявити особливу обережність під час перепаду температур.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...